Fresh Trusion

Boerderijen en visserijen die we kennen en vertrouwen

De reis van Freshtrusion begint met onze vertrouwde boerderijen en visserijen, waar we alleen het beste verse vlees en vis verzamelen.
Met ons eigen gekoelde transport om de hoogste kwaliteitsomstandigheden te behouden, verzamelen we het vlees en brengen het terug naar onze productielocatie hier in Lancashire, Engeland, waar het een uitgebreide kwaliteitstests ondergaat voordat het wordt gebruikt in de unieke recepten van ons heerlijke voer!


De vleeskeuken

In onze vleeskeuken ter plaatse koken we elk vlees voorzichtig op circa 82ºC (180ºF) om zo de eiwitten te beschermen en een maximale verteerbaarheid en voedingswaarde voor uw huisdier te garanderen.
Met het gebruik van toonaangevende technologie kunnen we ook het vochtgehalte van het vers bereide vlees verlagen en steeds grotere hoeveelheden vers vlees opnemen in ons recept.
Daarnaast zijn we ook in staat om afzonderlijke hoogwaardige oliën te produceren van onze verse ingrediënten en deze toe te voegen aan ons op maat gemaakte recept.


Oliën en vetten van menselijke kwaliteit

Wij van Benji & Cookie, persen onze eigen oliën ter plaatse in kleine batches met behulp van speciale apparatuur die vergelijkbaar is met een keukensaladespinner waarbij de olie van het vlees wordt geperst. Dit stelt ons in staat om de brokjes te bedekken met verbazingwekkende hoogwaardige vetten en oliën, die normaal in menselijke voeding voorkomen, en geeft ons de volledige traceerbaarheid terug naar de bron, van de boerderij, de visserij of de boot. Deze oliën zij zo vers dat laboratoriumtests, in tegenstelling tot andere voedingen, weinig tot geen tekenen van oxidatie of veroudering aantreffen.


Het verschil tussen een gewone voeding en Benji & Cookie